Arrangement for GSeiere i forbindelse med Norsk Derby!

Paal
Gordonsettere til Norsk Derby

Norsk Derby (ND) arrangeres på Dovrefjell/Kongsvold den 21.-23. september 2018. I den anledning har klubben reservert en del overnattingsplasser på Fjellsyn Camping, som ligger snaut 10 minutter unna opprop.

Les mer …

Trysil 1

DSC 1067 1024x576
P.g.a utfordringer med dommersituasjonen, vil partilister bli lagt ut mandag kveld. Vi beklager dette! 

Årets første jaktprøve på Gordon Castle blir arrangert  24.-26.august. Det vil være UK/AK alle dager og VK lørdag. Påmeldingsfrist 7. aug.

Les mer …

Trysil 2 - med CACIT

DSC 1063 1024x576
Årets andre prøve på Gordon Castle blir arrangert helgen  31. august til 2. september.
I år blir det 2 dagers VK og vi har fått tildelt CACIT.

Les mer …

Paal
Gordonsettere til Norsk Derby

Norsk Derby (ND) arrangeres på Dovrefjell/Kongsvold den 21.-23. september 2018. I den anledning har klubben reservert en del overnattingsplasser på Fjellsyn Camping, som ligger snaut 10 minutter unna opprop.

 For dere som stiller til start på Norsk Derby, har dere nå en fin mulighet for overnatting og fellesskap sammen med andre håpefulle gordonsetter eiere. Det er kun en seng pr ekvipasje og du må regne med å dele rom/hytte med andre GS entusiaster. Hver og en betaler 200,- pr seng pr natt. Resten sponser klubben.

Torsdag kveld, fra rundt kl 19.30, byr klubben på lett servering.
Samtidig vil Pål Morten Holden fortelle litt om ND generelt og om hvilke regler konkurransen dømmes etter. Utover det, en liten pep-talk med tips, råd og svar på spørsmål kvelden før det braker løs. Pål er jaktprøvedommer og har deltatt på ND en rekke ganger - senest i fjor høst - og han kan krydre kvelden litt med sine erfaringer både som deltager og dommer.

Pål vil også i tiden fremover være tilgjengelig pr telefon dersom noen ønsker tips og råd i oppkjøringen mot høstens prøver og ikke minst frem mot Derbyen. Mange har sikkert fått sin 1. UK i vinter og det er en helt annen arena enn det høsten er. Så har du behov for råd og veiledning i forhold til forberedelser og "formtopping" fremover, så ring til Pål. Han treffes på tel: 99092513

I tillegg til dette, vil en representant fra klubbens hovedsamarbeidspartner; Royal Canin, være tilstede torsdag kveld for å fortelle litt om ernæring, og foring under jakt og jaktprøver.

Vi håper at mange får kvalifisert sine gordonsettere til ND i år og så snart kravet om 1. UK er oppnådd, vil du kunne reservere en seng.

Dette gjør du ved å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mailen må inneholde navn på deg og din hund, samt telefon nummer til deg. (Medlemskap i NGK er en selvfølge for å kunne benytte seg av dette tilbudet). Frist for å reservere en seng er 12. september.

Andre som stiller sin GS på Kongsvold denne helgen er også velkommen torsdag kveld, men send en mail i forkant om du kommer, slik at vi kan beregne nok mat og drikke.

Lykke til på høstens prøver!

mylagopus

1

Our website is protected by DMC Firewall!