Tilbud på jubileumsboka ut året!

Boka

Bestill boka nå og få den tilsendt fraktfritt hjem til deg for 450,-!
Siste frist for å sende pakker med levering før jul er 16. desember.

Les mer …

Dekken og buff til salgs!

 Buff  Dekken1


Klubben har kjøpt inn et antall markeringsdekken som er til salgs. I tillegg har vi også flotte Headnecker/Buff til salgs.

Les mer …

Diablo vant Norsk Derby 2018!

ND1
Fjällpilens Ge Senior Diablo Negro til Morten Soltvedt vant Norsk Derby på Kongsovld i dag!

Les mer …

giro
I disse dager sender NKK ut purringer på medlemskontingenten for 2018. Om du enda ikke har betalt ditt medlemsskap i NGK for 2018, så gjør det nå!

Du vil få en e-post eller SMS fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Dette ikke er en avtalegiro – du må aktivt inn og godkjenne fakturaen i nettbanken eller mobilbanken for at den skal bli betalt.

Du kan betale din kontingent på flere måter:

Enten kan du gjøre dette online via "Min side" hos nkk.no som vist under på bildet. De blir du umiddelbart igjeninnmeldt.
Eller sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og be om hjelp til å få tilsendt en ny giro
Eller sende en SMS til tel.nr: 98897102 med relevant informasjon (navn, adr, mail.adr.)
Eller ringe tel.nr: 98897102 og be om hjelp.

Innlogging

Har du ingen bruker hos NKK, kan det være lurt å lage dette. Gå inn på "Min side" og følg bruksanvisningen som står der.

Om du ikke vet hva ditt medlemsnummer eller PIN-kode er, kan du få dette på SMS. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en SMS til 2010. I SMSen skriver du "NKK PIN".

Prisen for tjenesten er kostnaden for en SMS, og avhenger av ditt abonnement.
Om du mottar flere svar med forskjellig PIN-kode ber vi deg om å ta kontakt med medlemsservice på 21 600 900 (kl 8-15) for å få rettet opp i feilen før du kan fortsette.

Vi håper du ønsker å fornye ditt medlemsskap i Norsk Gordonsetter Klub også i 2018!

mylagopus

1

Our website is protected by DMC Firewall!