Som medlem i NGK vil du få:

  • Bedre informasjon om gordonsetteren

  • Bedre kontakt med andre GS-eiere og erfarne hundefolk

  • Medlemsfordeler på Appetitt Hundefor - Last ned info om dette her

  • Delta på medlemsmøter, utstillinger, jaktprøver, treningssamlinger, dressurkurs og andre arrangementer i et trivelig miljø, samt å kunne delta på arrangementer på klubbens eget treningsterreng i Ljørdalen/Trysil – også kjent som Gordon Gastle.

  • Tilsendt medlemsbladet "Fuglehunden" 6 ganger i året


Dessuten vil du gjennom NGK´s styre, forskjellige råd, komiteer og de lokale distriktskontakter kunne få råd og opplysninger om din gordonsetter, og du vil få hjelp og veiledning, slik at du alt i alt kan ha større sjanser til å lykkes med din hund.

Alt dette får du for medlemskontingenten som er kr 450,- pr. år.

En kan også velge å være "husstandsmedlem" i klubben. Dette medlemmet må knyttes opp mot et hovedmeldem og husstandsmedlemet betaler redusert pris  (225,- pr år) på medlemsskapet i NGK.

I tillegg finnes det muligeter for å være "medlem uten klubblad". Dette velger gjerne de som er medlem i flere raseklubber. Dette medlemsskapet koster også 300,- pr år og da mottar en ikke Fuglehunden.

Grunnkontingent til NKK kommer i tillegg.

Send en mail til klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med nødvendig informasjon, så ordnes dette raskt.

Dersom du ikke er medlem i Norsk Kennelklubb (NKK) eller noen av de samarbeidende klubbene (deriblant NGK), må du for eksempel betale dobbel avgift på utstillinger og jaktprøver.

Alle GS-eiere bør være medlem av klubben. Jo flere vi er, desto sterkere blir vi til å løfte i lag til beste for rasen.
NGK trenger også din støtte!

 

Joomla forms builder by JoomlaShine
Our website is protected by DMC Firewall!