Spesialutstilling for GS og sommertreff 2017

utstilling

OBS: Påmeldingsfristen er 1. juli!

Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 14.-16. juli på Fjellsyn Camping i Folldal/Dalholen.
Selve utstillingen er lørdag 15. juli.

Les mer …

Her kan du kjøpe boka

Bok
Klubben vil fremover forsøke å ha noen steder rundt om i landet som vil ha NGKs jubileumsbok for salg, og pr 2. mai har vi følgende steder:

Les mer …

Topp Treff Sør 2017

GC2

Helgen 18.-20. august arrangeres tradisjonsrike og svært populære Topp Treff Sør!

Les mer …

utstilling

OBS: Påmeldingsfristen er 1. juli!

Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 14.-16. juli på Fjellsyn Camping i Folldal/Dalholen.
Selve utstillingen er lørdag 15. juli.

Dommer er Jørn Presterudstuen.

Påmelding til utstillingen gjøres elektronisk på nkk.no. Påmeldingsfristen er 1. jul.
Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Og selvfølgelig får vinneren en liten ekstra premie.


For utenlandske hunder
som ikke er medlem i NGK/NKK, send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Mailen må inneholde kopi av stamtavlen. Betaling gjøres til:

IBAN: NO9815033409416
BIC:DNBANOKKXXX

JR, UK, AK, BK, CHK: 400,-
Valp og veteran 200,-

Veteraner er også velkomne på utstillingen. Har du en GS som har passert 8 år så kan hunden meldes på i veteranklassen. Vi kårer også utstillingens vakreste veteran. Påmelding av veteran koster kun 200,-, men må gjøres manuelt til denne prisen. Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har en veteran du ønsker å melde på.

Husk å bestill overnatting/plass i god tid.
Fjellsyn Camping
2584 Dalholen, (Ikke så langt unna Hjerkinn og Dovrefjell)
Tlf 62493082
Mob 99493082
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller på Hjerkinnhus - ca 10 - 12 minutter å kjøre: http://www.hjerkinnhus.no/

 

Foreløpig program for helgen: (det vil bli endringer og tilføyelser  i programmet så følg med fremover)

Fredag: 
Kl 19.00 - Grillene er varme

Lørdag:
Kl. 10.00 - Starter selve utstillingen. Vi starter med valpene og fortsetter i vanlig rekkefølge - d.v.s alle hannhunder først og så alle tisper. Til slutt skal utstillingens vakreste hund kåres.

Fra ca kl. 15.00 - Dvs etter utstillingen er ferdig vil vi arrangere apportkonkurranse og barn og hund. Det vil også blir annledning til å ta apportbevis for de som ønsker og er klare for dette.

Kl. 19.00 er grillene varme igjen og vi samles igjen for GS prat og hygge. Det blir kanskje også en ny runde med "kaste på stikka" og andre uhøytidelige konkurranser utover kvelde.

Søndag:
Treningsterrenget til Herkinn Fuglehundklubb er åpent for organisert trening. Egen info kommer

mylagopus

1

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd