Ferietid

Sommer2

Sekretariatet har ferie i uke 28,29 og 30. Mail blir sporadisk besvart i denne perioden.
Styret i NGK ønsker alle en riktig god sommer!

Les mer …

Polarderby 2018

Polarderby18
Vi er i gang med å planlegge årets Polarderby som vi i fjor arrangerte på Andenes i regi av NGK. I år blir dette treffet i Tromsø, Straumsbukta 25 min fra Tromsø lufthavn og helgen er 17.-19. august

Les mer …

Topp Treff sør 2018

DSC 1067 1024x576
Helgen 17.-19. august arrangeres tradisjonsrike og svært populære Topp Treff Sør!

Les mer …

Polarderby
I Nord Norge vil vi nå ta opp igjen en gammel tradisjon – POLARDERBY - dette er en tradisjon som strekker seg tilbake til 70 - tallet. (Treningssamling)

Helga 18.- 20. august samles vi på Andøya til en sosial helg med Gordonsetteren i sentrum. Vi har fått tilgang til noen av de terrengene som benyttes under NM vinter, så forutsetningene burde ligge godt tilrette for ei flott helg. Vi har fått med oss erfarne hundefolk og instruktører som tar oss med i marka både lørdag og søndag og kan gi oss verdifulle råd og tips i forhold til hvordan vi kan få en best mulig jakthund. Det blir også en innføring i hvordan jaktprøver foregår. Det vil også være mulighet til å skaffe seg apportbevis dersom du trenger det.

Det settes et tak på 25 hunder. Dette er for at alle skal få den veiledning og oppfølging det er behov for. Vi har leid Nordmæla grendehus som vi bruker som base, og hvor vi samles rundt grillene på kvelden. Her er det mulighet for overnatting. Det er også kjøkken og dusjmuligheter.

Flere har allerede meldt sin interesse, så her er det bare å hive seg rundt. Påmeldingsfrist vil bli annonsert senere. Trenger du flere opplysninger, eller ønsker du å melde deg på allerede nå, så ta kontakt med Ola Dyrstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

mylagopus

1

Our website is protected by DMC Firewall!