Medlemskontingent 2018

giro
Les viktig informasjon fra NKK vedr medlemskontingent for 2018.
Kortversjonen....

Les mer …

Kalenderen for 2018

ForsideKalender2018
I disse dager er kalenderen for 2018 på vei i posten til deg. Vi håper at du blir fornøyd med den.
Dersom du har lyst på flere kalendere, så har vi noen for salg.

Les mer …

Tilbud ut året!

Forside version B 002
JULEGAVETIPS!

OBS: 16. desember er absolutt siste frist hos Posten for at boka skal komme frem til jul. (HUSK at boka også skal være betalt før den sendes i posten)

Les mer …

Polarderby
I Nord Norge vil vi nå ta opp igjen en gammel tradisjon – POLARDERBY - dette er en tradisjon som strekker seg tilbake til 70 - tallet. (Treningssamling)

Helga 18.- 20. august samles vi på Andøya til en sosial helg med Gordonsetteren i sentrum. Vi har fått tilgang til noen av de terrengene som benyttes under NM vinter, så forutsetningene burde ligge godt tilrette for ei flott helg. Vi har fått med oss erfarne hundefolk og instruktører som tar oss med i marka både lørdag og søndag og kan gi oss verdifulle råd og tips i forhold til hvordan vi kan få en best mulig jakthund. Det blir også en innføring i hvordan jaktprøver foregår. Det vil også være mulighet til å skaffe seg apportbevis dersom du trenger det.

Det settes et tak på 25 hunder. Dette er for at alle skal få den veiledning og oppfølging det er behov for. Vi har leid Nordmæla grendehus som vi bruker som base, og hvor vi samles rundt grillene på kvelden. Her er det mulighet for overnatting. Det er også kjøkken og dusjmuligheter.

Flere har allerede meldt sin interesse, så her er det bare å hive seg rundt. Påmeldingsfrist vil bli annonsert senere. Trenger du flere opplysninger, eller ønsker du å melde deg på allerede nå, så ta kontakt med Ola Dyrstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

mylagopus

1

DMC Firewall is a Joomla Security extension!