Status GS Cup

Da drar det seg til mot slutten av sesongen og det er nye ledere i både UK og AK inn mot siste prøvestartene denne vinteren.
Husk siste frist for innsending av resultater for GS -cup vinter 2022: 2. mai kl 12:00

I UK har Tøfteaasens Ailo til Steinar Einvik fått en ny 1. UK og leder med 27 poeng foran Storbakkens CSL Obama til Roger Hermanstad som fortsatt har 25 poeng. På delt 3.dje plass har vi fått inn to nye unghunder; Aabringens Black Bonita til Egil Christiansen og Bølareinen’s D Mia til Torill og Per Hartwig. Begge disse står med 21 poeng.

I AK er det også en ny leder; Svartkulpens ND Rebekka W  til Marit Bjercke med 15 poeng. Mosjømarka’s Black Willowtil Gunnar Bergsten har klatret opp til plass nr to med 12 poeng. Deretter er det 3 hunder som deler tredje plassen;  Rørosviddas Linus til Stian Hjemmen, Orretjønnet’s Rapp til Bjørnar Solvoll, Krabbenesmyras Dimma til Karl-Petter Yeong. Disse har 9 poeng hver

Rørosviddas Ante til Steinar Einvik har økt sin ledelse i VK-Cupen med enda en ny premie og har hele 38 poeng. Ellers ligger de neste hundene som i forrige uke: Zettertjärns Hazard til Trygve Jomar Kolstad nr to med18 poeng. Horndalens Lbh Vega – eier Ulf Harald Nilsen ligger som nr tre med 14 poeng.

Ovennevnte status er kun basert på registrer resultater under «Resultatregistrering».

Vi skal forsøke å lage en kort status ca en gang i uken fremover, så får du premie på din hund, legg det inn under Resultatregistreringen. Komplett oversikt over innmeldte resultater vil hele tiden vises der.

Gratulerer til de premierte og lykke til videre i sesongen!

Relaterte artikler

Meny