DSC 1065
* Har du lyst til å bidra til fellesskapet? * Har du lyst til å hjelpe klubben din? * Er du nysgjerrig på det å være prøveleder?
Bli med på laget til høsten da vel!

 

NGK arrangerer flere jaktprøver hvert år og hver høst er 3 av dem på klubbens eget terreng i Ljørdalen/Trysil, Gordon Castle.
For høsten 2018 mangler vi prøveleder og vi håper at noen der ute har lyst til å ta i et tak og bidra for at vi kan arrangere alle våre 3 prøver der også kommende høst.

Ja, det er mye jobb å arrangere en jaktprøve, men det er også svært hyggelig.
En kommer inn i miljøet på en annen måte og får se litt mer helheten hva gjelder koordinasjonen i det som foregår "bak kulissene".
Skulle du bli fristet til å bistå oss med dette, kan vi love at du vil ikke bli stående alene. Styret har representanter både hva gjelder kontakt, men også rent praktisk dersom en står fast på enkelte oppgaver.

Er du litt nysgjerrig, men har kun lyst til å være med som medhjelper uten direkte ansvar, så er det selvfølgelig også mulig.
Ta kontakt med Thomas Tollefsen 90 82 82 02 eller Jan Sundfør 95 72 52 55 for spørsmål og mer informasjon om hvordan en jaktprøve arrangeres.

Håper å høre fra deg!

DSC 1063 1024x576

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd