Utstilling
Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 13.-15. juli på Fjellsyn Camping på Dalholen i Folldal.

OBS: Husk påmeldingsfristen som er 2. juli.
Denne er endelig og vil ikke bli forlenget. 3. juli er det altså for sent å melde på.

Selve utstillingen er lørdag 14. juli.
Dommer i år er Marianne Holmli fra Trøndelag.

Påmelding til utstillingen gjøres elektronisk på nkk.no.
Påmeldingsfristen er 1. juli.
Priser:
JR, UK, AK, BK, CHK: 400,-
Valp og veteran 200,- (Påmelding for veteraner må gjøres manuelt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurrerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Dette gjøres i alle klasser før utstillingens aller vakreste GS kåres helt til slutt.

Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreløpig program for helgen: (Endringer og tilføyelser vil bli oppdatert på www.gordonsetter.no)
Fredag:
Kl 19.00 - Grillene er varme

Lørdag:
Kl. 10.00 - Starter selve utstillingen. Vi starter med valpene og fortsetter i vanlig rekkefølge - d.v.s alle hannhunder først og så alle tisper. Til slutt skal utstillingens vakreste hund kåres.

Fra ca kl. 15.00 - Dvs etter utstillingen er ferdig vil vi arrangere apportkonkurranse og barn og hund. Det vil også blir annledning til å ta apportbevis for de som ønsker og er klare for dette.

Kl. 19.00 er grillene varme igjen og vi samles igjen for GS prat og hygge. Det blir kanskje også en ny runde med "kaste på stikka" og andre uhøytidelige konkurranser utover kvelde. Vi lover flotte premier her også!

Søndag:

Treningsterrenget til Dovrefjellets Fuglehundklubb er åpent for organisert trening fra den 15. juli.


Husk å bestill overnatting/plass i god tid:
Fjellsyn Camping
2584 Dalholen, (Ikke så langt unna Hjerkinn og Dovrefjell)
Tlf 62493082
Mob 99493082

Eller på Hjerkinnhus - ca 10 - 12 minutter å kjøre: http://www.hjerkinnhus.no/

 Barn1

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd