Utstilling
Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 12.-14. juli på Fjellsyn Camping på Dalholen i Folldal.

OBS - utstillingen starter kl 09:00 på lørdag. 

Det er påmeldt hele 81 GS, hvor av 9 av disse er valper. Vi begynner da kl. 09:00 med valpene og fortsetter fortløpende med de andre.

Påmelding til utstillingen gjøres elektronisk på nkk.no og påmeldingsfristen er 1. juli.

Ordinær påmeldingsfrist er 1. juli.
Utsatt påmeldingsfrist er 7. juli og da tilkommer et gebyr på 50,- pr påmelding. Etter den 7. blir det IKKE anledning til å melde lengre.

Priser:
JR, UK, AK, BK, CHK: 400,-
Valp og veteran 200,- (Påmelding for veteraner må gjøres manuelt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurrerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Dette gjøres i alle klasser før utstillingens aller vakreste GS kåres helt til slutt.

Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreløpig program for helgen: (Endringer og tilføyelser vil bli oppdatert på www.gordonsetter.no)

Fredag:
Kl 19.30/20.00 - Grillene er varme

Lørdag: 
OBS: Kl. 09.00 - Starter selve utstillingen. Vi starter med valpene og fortsetter i vanlig rekkefølge - d.v.s alle hannhunder først og så alle tisper. Til slutt skal utstillingens vakreste hund kåres.
Fra ca kl. 15.00 - Dvs etter utstillingen er ferdig vil vi arrangere apportkonkurranse og barn og hund. Det vil også blir anledning til å ta apportbevis for de som ønsker og er klare for dette.

Nytt for i år:
Fra ca kl 16.00 vil vi ha medlemsmøte på Fjellsyn. For uten at det blir litt kort informasjon fra styret og avlsrådet, vil også Eldri Kjørren og hennes mann, Jørn Presterudstuen holde et foredrag for oss med tema: «Allsidig bruk av fuglehund»

Eldri og Jørn jobbet med irsksetter de siste 20 år med fokus på sammenhengen mellom eksteriør, trening og allsidig bruk. Gjennom dette har de også satt seg større og mindre mål gjennom hele året og deltatt med sine hunder både på høyfjellsprøver høst og vinter, lavlandsprøver, skogsfuglprøver, apportprøver, blodsporprøver, lydighetsprøver og utstilling og har oppnådd premieringer i alle disse grenene med sine irsksettere!

Kl. 19.00 er grillene varme igjen og vi samles igjen for GS prat og hygge. Det blir kanskje også en ny runde med "kaste på stikka" og andre uhøytidelige konkurranser utover kvelde. Vi lover flotte premier her også!


Husk å bestill overnatting/plass i god tid:
Fjellsyn Camping
2584 Dalholen, (Ikke så langt unna Hjerkinn og Dovrefjell)
Tlf 62493082
Mob 95029170


Eller på Hjerkinnhus - ca 10 - 12 minutter å kjøre: http://www.hjerkinnhus.no/

 

Our website is protected by DMC Firewall!