DSC 1067 1024x576
Velkommen til Trysil 2 som arrangeres 31.august og 1.september 2019 på Gordon Castle/Sundløftstugua i Ljørdalen i Trysil.

Partilister pr 30. august ligger nå ute.
Det er nå noen ledige plasser på søndag og kun 2 på vennteliste på lørdag

Lørdag
Søndag
Venteliste lørdag

Det er annledning til å ta apportbevis denne helgen. Eget apportobjekt må tas med.

MERK: Grunnet dommermangel og antall påmeldte til VK, har vi måtte dessverre avlyse denne.

 Det er i både Trysil kommune og nabokommunen Engerdal påvist harepest, såkalt "Francisella tularensis holarctica". Dette smittes i hovedsak til hunder gjennom fangst/spising av smågnagere (lemen), og til mennesker gjennom vann og mat som har vært i kontakt med smitten. Vi anmoder derfor alle deltakere til å medbringe friskt vann til eget bruk under prøven. Se mer info på Trysil kommune sine hjemmesider og Engerdal fjellstyre sine hjemmesider.

UK/AK lør. og søndag, og VK UTGÅR

Opprop begge dager kl 08:00 ved Gordon Castle.

Elektronisk påmelding via "Min side" hos NKK. Ordinær påmeldingsfrist 18.08.

Overnatting:
campingvogn, bobil eller telt kan plasseres ved Gordon Castle.
Ellers er det mulig å leie hytter ved Ljøratunet eller andre plasser i Ljørdalen/Trysil.

Regler for refusjon av startkontingent:
Ved trekking av hund fra venteliste innen 7 dager fra prøven starter, gis full refusjon av startkontingenten. Trekking av hund fra venteliste senere enn denne frist, berettiger refusjon med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Deltaker som står på venteliste, har møtt opp ved opprop, men ikke får plass, er også berettiget til refusjon av kontingent med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Det samme gjelder også om deltaker ikke har møtt opp og fortsatt står på venteliste.

Møter ikke hunden til fastsatt tid på prøvestedet, kan startkontingenten ikke kreves tilbakebetalt.

Ved legitimert veterinærattest for hund, egenmelding for hunder med løpetid eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop refunderes startkontingent fratrukket 25% administrasjonsgebyr.

For spørsmål, kontakt prøveleder Nina Kollenberg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mobil 9927 9774.

Velkommen til vakre Ljørdalen!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!