phoca thumb l Trixie1

INFORMASJON VEDR NORSK DERBY 2019 OG NORSK GORDONSETTER KLUB SIN PRØVE PÅ KONGSVOLL

Det har lykkes FKF å få flyttet den prøven som ble avlyst 20.-22.9.2019 til 4.-7.10.2019. Prøven vil foregå i terrengene på Kongsvoll, som opprinnelig planlagt.

Programmet er som følger:

Fredag 4.10.:        Kvalifisering Norsk Derby

Evt uk/ak, om det blir ledig plasser, hvis det blir trekkinger i Derby. Info om etterpåmelding, på siden til Norsk Gordonsetter klub, under Trippelprøven.                           

Lørdag 5.10.:      Semifinale Norsk Derby

                            Kvalifisering VK

                            UK/AK

Søndag 6.10.:      Finale Norsk Derby

                            Semifinale/Finale VK

                            UK/AK

Mandag 7.10.:      Finale VK (dersom det blir mange nok påmeldte deltakere til en 3-dagers VK).

FKF har søkt og fått dispensasjon fra jaktprøveregelverket når det gjelder bestemmelsen om at det kun er hunder under 24 måneder på prøvens (ND) 1. dag som får delta. De hunder som var rettidig påmeldt og kvalifisert til å delta i ND, vil således også kunne delta under ND 4.-6. oktober.

De rettidige påmeldte og kvalifiserte deltakere som ikke ønsker å/ikke har anledning til å delta i ND 4.-6. oktober, må melde dette omgående til Derbykomiteen v/Anne-Grethe Sætrang, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Når det gjelder påmeldte til Norsk Gordonsetter Klub sin avlyste jaktprøve, vil den også bli flyttet og arrangert parallelt med ND.

De deltakere som har meldt på sin hund til Trippelprøven og ikke ønsker å opprettholde sin påmelding, må gi omgående beskjed til NGK v/Mona Himo Aakervik, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For å få refundert 75% av startkontigenten for Trippelprøven, gi beskjed innen mandag 30. sepember kl 12. Basert på force majeure og påløpte kosnader for Trippelprøven.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!