NMvinter2015

Les reglene for uttak av NM-lag vinter 2015 her. Husk å melde fra til avlsrådet dersom hunden din har gjort det bra og du ønsker å delta!

Konkurransen går av stabelen 26. mars på Andøya og arrangeres av Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb. Laget vil offisielt tas ut basert på resultater innkommet til avlsrådet (AR) innen søndag 22. mars kl. 20:00. Det er deltakernes eget ansvar at AR mottar resultatene innen den tid.

Uttaket baserer seg primært på poeng oppnådd i GS-cup VK, der vinter 2015 vektes med 3, høst 2014 med 2 og vinter 2014 vektes med 1. Om det er behov vurderes også AK-premier i forbindelse med uttaket. Gjennomsnittlig jaktlyst teller også med i vurderingen.


Det påhviler eiere et stort ansvar å selv vurdere hundens form og egenskaper som laghund. Vi forventer at alle gjør en selvstendig vurdering av hundens evne til å bidra positivt for laget før de takker ja til uttaket.

Kontaktopplysninger for innmelding av resultater: 

Arild Dahl 99367737 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


20. mars 2015
NGK Avlsråd

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd