Invitasjon til treningssamling Gordon Castle 1-3 september 2023

Norsk Gordonsetter Klubb distrikt Asker, Bærum, Buskerud og Vestfold sammen med distrikt Oslo&Akershus har gleden av å invitere til treningssamling høst første helgen i september. Samlingen vil være på Statskog Sundløfsstua (Gordon Castle) i Ljørdalen i Trysil.

Her vil det bli instruksjon i føring av hund i fjellet. Målet med Samlingen er å gi nybegynnere og andre interesserte et skikkelig tilbud om å lære å føre hundene sine i fjellet på en mest mulig effektiv måte.

Program:
Fredag – ankomst fra kl 15:00. Vi serverer enkel middag fredag kveld. Instruktørene vil her holde en teoridel for deltakerne slik at man er godt rustet for å slippe hund lørdag og søndag.

Lørdag og søndag – frokost, smøring av niste. Deltakere vil bli delt opp i 3 partier hvor det blir instruksjon og slipp av hund. Lørdag kveld middag, gjennomgang av dagen og loddtrekning. Avreise senere på dagen på søndag.

NB! Det vil være en begrenset mulighet til fellestrening av hund mandag for de som ønsker det. Her vil det kun være mulighet for et instruksjonsparti da vi ikke har instruktører nok denne dagen. De som ønsker mandag i tillegg gir beskjed om dette i påmeldingen, så vurderer vi interessen.

Praktisk info:
Det vil være noe begrenset overnatting på Gordon Castle med felles soverom. Om dere er flere som reiser sammen og vil dele rom, gi oss beskjed.

Alternativet er telt/campingvogn  på området eller annen overnatting nede i Ljørdalen, airbnb eller ljøratunet.

Komiteen besørger middag fredag og lørdag, mat utover dette må deltakerne ta med selv. Anbefales å handle i god tid før ødemarka, da åpningstider og utvalget begrenser seg noe.

Priser og påmelding:
Treningssamling hund og fører:         1600,-
Middag fre/lør:                                         600,-
Ekstra hund pr dag:                                 300,-
Trening mandag                                       500,-
Ledsager m overnatting                          300,-

Påmelding skjer til Tommes Saatvedt Lien på telefon 92653975 eller Mail; saatvedt_l@hotmail.com.

Påmelding er godkjent og bindende når betaling er fullført. Betalingsinformasjon kommer ved påmelding.

Ved stor etterspørsel vil ferske hundeeiere og NGK medlemmer  i stor grad bli prioritert.

Vi gleder oss!

Relaterte artikler

Meny