Invitasjon til treningssamling Gordon Castle 30.08-01.09 2024

Norsk Gordonsetter Klubb distrikt Asker, Bærum, Buskerud og Vestfold sammen med distrikt Oslo&Akershus har gleden av å invitere til treningssamling høst siste helgen i august. Samlingen vil være på Statskog Sundløfsstua (Gordon Castle) i Ljørdalen i Trysil.

Her vil det bli instruksjon i føring av hund i fjellet. Målet med Samlingen er å gi nybegynnere og andre interesserte et skikkelig tilbud om å lære å føre hundene sine i fjellet på en mest mulig effektiv måte.

Program:
Fredag – ankomst fra kl 15:00. Vi serverer enkel middag fredag kveld. Instruktørene vil her holde en teoridel for deltakerne slik at man er godt rustet for å slippe hund lørdag og søndag.

Lørdag og søndag – frokost, smøring av niste. Deltakere vil bli delt opp i 3 partier hvor det blir instruksjon og slipp av hund. Lørdag kveld middag, gjennomgang av dagen og loddtrekning. Avreise senere på dagen på søndag.

Praktisk info:
Det vil være noe begrenset overnatting på Gordon Castle med felles soverom. Om dere er flere som reiser sammen og vil dele rom, gi oss beskjed.

Alternativet er telt/campingvogn  på området eller annen overnatting nede i Ljørdalen, airbnb eller ljøratunet.

Komiteen besørger middag fredag og lørdag, mat utover dette må deltakerne ta med selv. Anbefales å handle i god tid før ødemarka, da åpningstider og utvalget begrenser seg noe.

Priser og påmelding:
Treningssamling hund og fører ink middag fre/lør:         2300,-
Ekstra hund pr dag:                                                                    300,-
Ledsager m overnatting                                                             300,-

Påmelding skjer til Tommes Saatvedt Lien på telefon 92653975 eller Mail; saatvedt_l@hotmail.com. Gi beskjed om spesielle hensyn eller allergier i matveien ved påmelding. 

Påmelding er godkjent og bindende når betaling er fullført. Betalingsinformasjon kommer ved påmelding.

Ved stor etterspørsel vil ferske hundeeiere og NGK medlemmer  i stor grad bli prioritert.

Vi gleder oss!

Relaterte artikler

Meny