Julehilsen fra ASLO
Vi i prosjektgruppa MOT kloløsning (ASLO) jobber videre med potensielle samarbeidspartnere, oppdrettere, organisasjoner, andre raseklubber og etter hvert «søsterklubber» i våre naboland.
Vi antar at mye av det vi har gjort vil generere godt med innkomsten i tiden fremover.

Vi søker forskningsfond og legater, og er hele tiden på utkikk etter nye ideer som kan bidra til at vi kommer raskt i gang med ansettelse av en forsker-ressurs.

Over 400 av dere har innbetalt beløp til prosjektet siden oppstart, samt at 19 oppdrettere har meldt inn sine fremtidige bidrag med 10% av fremtidige kull-inntekter.

Alle klubbens medlemmer som har oppgitt e-postadresse i sitt medlemskap, har mottatt en flyer som er tiltenkt å spres rundt til venner og bedrifter. Vi håper juleforberedelsene til tross, at våre trofaste medlemmer kan benytte anledningen til å bidra med dette. Flyeren finner dere også ved å klikke på linken nederst i denne saken.

Dersom vi klarer å opprettholde de siste ukers gjennomsnittlige innbetalinger på 10-15 tusen pr. uke vil vi være foran budsjettert målsetting til vi skal samles under klubbens Generalforsamling i februar/mars.

Vi håper mange av dere sitter med ytterligere litt motivasjon til å bidra med innsats, og kan hjelpe oss frem på oppløpssida før julen ringes inn!

Tusen takk for hjelpa så langt!

Flyer_Støtte_ASLO

Mvh ASLO

Relaterte artikler

Meny