Sommertreff med spesialutstilling 2023

Husk å sett av helgen 14. – 16. juli for årets sommertreff med spesialutstilling for gordonsetteren. Også i år arrangeres denne på Fjellsyn Camping på Dalholen i Folldal.

Dommer på utstillingen i år er: Birte Wold Myhre
Påmeldingsfristen er: 6. juli. Påmelding gjøres elektronisk på nkk.no.

OBS: I år gjør vi en liten vri og flytter utstillingen til søndag. Dvs at vi har alt det uformelle på lørdag og kun utstilling på søndagen.

Lørdag vil vi derfor ha den tradisjonelle apportkonkurransen og barn & hund, men i tillegg vil det være et medlemsmøte med bl.a nytt fra avlsrådet mm. Detaljer legges ut så snart disse er klare.

Priser:
JR, UK, AK, BK, CHK: 415,-
Valp og veteran 250,- (Påmelding for veteraner må gjøres manuelt til post@gordonsetter.no)

Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurrerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Dette gjøres i alle klasser før utstillingens aller vakreste GS kåres helt til slutt.

Vi griller vår medbragte mat i fellesskap på lørdag kveld, men for de som kommer allerede fredag, vil det være varme griller da også.

Husk å meld på innen fristen som er og ikke glem å booke overnatting på f.eks Fjellsyn Camping:  dalholen@bbnett.no  eller telefon 950 29 170.

Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: post@gordonsetter.no

Relaterte artikler

Meny