Sommertreff og spesialutstilling 2021

Da skal alle ha mottatt epost med katalognummer. Dersom du ikke har anledning til å skrive ut å ta med selv, vil vi ha en ekstra kopi i sekretariatet. Dette åpner kl 09:30.

***

Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 9.-11. juli på Fjellsyn Camping på Dalholen i Folldal.

Selve utstillingen er lørdag 10. juli.
Dommer i år er Hilde Kvithyll fra Trøndelag.

OBS: Husk påmeldingsfristen som er 1. juli.
Påmelding til utstillingen gjøres elektronisk på nkk.no.

Priser:
JR, UK, AK, BK, CHK: 400,-
Valp og veteran 200,- (Påmelding for veteraner må gjøres manuelt til post@gordonsetter.no)

Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurrerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Dette gjøres i alle klasser før utstillingens aller vakreste GS kåres helt til slutt.

Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: post@gordonsetter.no

Selvfølgelig er det Covid-19 restriksjoner på arrangementet. Disse oppdateres jevnlig og vi følger selvfølgelig de regler som gjelder.
Foreløpig program for helgen: (Endringer og tilføyelser vil bli oppdatert på www.gordonsetter.no)
Fredag:
Kl 19.00 – Grillene er varme

Lørdag:
Kl. 10.00 – Starter selve utstillingen. Vi starter med valpene og fortsetter i vanlig rekkefølge – d.v.s alle hannhunder først og så alle tisper. Til slutt skal utstillingens vakreste hund kåres.

Fra ca kl. 15.00 – Dvs etter utstillingen er ferdig vil vi arrangere apportkonkurranse og barn og hund. Det vil også blir anledning til å ta apportbevis for de som ønsker og er klare for dette.

Kl. 19.00 er grillene varme igjen og vi samles igjen for GS prat og hygge. Det blir kanskje også en ny runde med «kaste på stikka» og andre uhøytidelige konkurranser utover kvelde. Vi lover flotte premier her også!

Husk å bestill overnatting/plass i god tid:
Fjellsyn Camping
2584 Dalholen, (Ikke så langt unna Hjerkinn og Dovrefjell)
Telefon: 95 02 91 70

Eller på Hjerkinnhus – ca 10 – 12 minutter å kjøre: http://www.hjerkinnhus.no/

Relaterte artikler

Meny