Status ASLO uke 47

Arbeidsgruppa som jobber med kloløsningsprosjektet (ASLO) har satt oss som mål å oppdatere samarbeidspartnere og alle som støtter prosjektet finansielt, med info om status og utvikling ukentlig.

Nå er vi straks ferdige med uke 6 etter prosjektet ble startet. Det er med glede vi også registrerer at det kommer bidrag fra GS-eiere i våre naboland. I løpet av inneværende uka har det kommet inn flere bidrag og totalsum innsamlet er nå 459 630,- Fenomenalt jobba folkens! 

Denne uka har klubben startet utsending av en flyer pr e-post med kort info om prosjektet og hvordan man kan bidra. På denne måten håper vi å nå ennå flere GS-eiere enn de vi til nå har nådd via ulike sider på Facebook. Vi oppfordrer alle som mottar denne eposten om å videreformidle flyeren til enkeltpersoner og bedrifter dere tror kan være potensielle bidragsytere. Flyeren kan enten deles videre pr . e-post, eller ennå bedre, printes ut og deles ut til personer/bedrifter.
ASLO har også publisert oversikten over de som har bidratt med midler til prosjektet til nå.  Dersom noen mot formodning ønsker å reservere seg mot å stå på denne listen, må ASLO få beskjed om dette.
Dette kan isåfall gjøres ved å sende en e-post til aslo@gordonsetter.no

 

En stor takk til alle som har bidratt så langt! Vi trenger dere med oss videre i prosjektet også, så stå på alle sammen! Vi oppfordrer fortsatt alle til å dele info om prosjektet i sosiale medier og andre kanaler, slik at vi når en større og større andel av de mulige bidragsyterne.

 

Relaterte artikler

Meny