Status GS cup høst 2022

Her er en kort status pr 19. oktober:

Ingen endringer i UK og er som sist uke:
Strobakkens Obama til Roger Hermanstad leder med 27 poeng. Deretter ligger Rørosviddas Bob til På Morten Holden på andre plass med 21 poeng og Tiurskallens Diva til Kai Johansen og på 3. plass med 15 poeng.

Heller ingen endringer i  og rekkefølgen ser fortsatt slik ut:
Lunvikas Frøy leder med 2 x 1. AK og 12 poeng. Karstein Pedersen er eier av Frøy.  Deretter er det Aarbringens Black Coya til Øystein Klokkerhaug med 9 poeng. Disse 4 hundene har fått 1. AK og har 6 poeng:
Svartkulpens ND Bøff til Øystein Homstad, Snareheia’s Franz til Gunn Ingebretsen, Svartkulpens NH Natasja til Kai Kultom og Bysetermosens Tessa til Jan Henning Kleverud

I VK har vi en endring:
Børgsjitens VD Faiza til Mona og Marius Aakervik leder med 21 poeng. Rørosviddas Ante til Steinar Einvik har klatret opp på andre plass med 13. poeng, mens Rørosviddas Tatra til Pål Morten Holden er nr tre med 8 poeng

På skog er det også uforandret:
Svartkulpens NH Capr-Sonne Åse Kristin og Stig Håvard Skain Hansen leder med 24 poeng, foran Pointmanns Granat til Rune Skeie som har 15 poeng. Jimbalayas Selma og Børgsjitens FL Gin-T har begge har 12 poeng hver og deler 3. plassen.

Høyfjellsprøvene er nå over, men det gjenstår en prøve på lavland, samt endel skogsfuglprøver. Bl.a NM skog kommende helg. Så her vil det nok skje noe på lista. Følg med neste uke!

Alle resultater må eier selv legge inn under «Restultatregistrering»  på forsiden.

Liten ting til slutt:
Vinteren 2022 ble det arrangert et par skogsfuglprøver. Oppnådde resultater på skogen i vinter teller med i GS cup skog 2022 da det ikke er egen cup for skog vinter.

Relaterte artikler

Meny