FULLTEGNET! Topptreff Sør 2023
FULLTEGNET! Helgen 11-13. august 2023 arrangeres tradisjonsrike og svært populære Topptreff Sør!

Høstens store begivenhet er når NGK inviterer nye og gamle medlemmer til Statskog Sundløfsstua (Gordon Castle) i Ljørdalen i Trysil, for instruksjon i føring av hund i fjellet. Målet med Topptreffet er å gi nybegynnere og andre interesserte et skikkelig tilbud om å lære å føre hundene sine i fjellet på en mest mulig effektiv måte.

Gjennom tre dagers instruksjon vil deltagerne få et godt grunnlag for givende jakt med en god jakthund. Samtidig håper vi at det sosiale aspektet som et slikt arrangement har, vil gjøre gamle og nye medlemmer kjent med hverandre.

Dette er en av NGKs årlige hovedaktiviteter, et suksessarrangement som gjennom mange år har gitt både nye og gamle gordonsettereiere verdifulle erfaringer med på veien mot en komplett jakthund.

NB TOPPTREFF 2023 ER FULLTEGNET OG PÅMELDING ER IKKE LENGER MULIG!

Mer utfyllende info kan leses HER.

Det vil i år ikke være mulig med overnatting på Gordon Castle grunnet stor arrangementstab. Alle må altså besørge overnatting selv. Det finnes flere alternativer i Ljørdalen (Ljøratun, Villa Fregn, Fulufjellet, AirBnB mm), samt kort veg til Trysil med mange overnattingsmuligheter. Skulle komiteen allikevel se mulighet for overnatting, vil de påmeldte kontaktes i den rekkefølgen påmelding er utført i for å høre om overnatting er ønskelig.

På vegne av arrangementskomiteen ønsker vi velkommen til trivelige dager i fjellet!

Relaterte artikler

Meny