Treningshelg på Ørskogfjellet 28. – 29. oktober

SAMLINGEN ER DESSVERRE AVLYST. Dette skyldes svært liten interesse for arrangementet.

Vi har gleden av å ønske bretoneiere tilhørende NBK nordvestlandet samt Gordonsettereiere i Møre og Romsdal velkommen til fellestrening på Ørskogfjellet.
Det er plass til 10 hunder totalt. Det er ingen kostnad for treningskort. Oppmøte kl. 08.30
ved parkeringsplassen indikert på kartet (Båten for lokalkjente):
https://goo.gl/maps/jWCjLMHWYYcr9J887.

Avhengig av antall deltakere deler vi oss opp i to grupper (som møtes til lunsj i fjellet). Vi slipper to og to hunder sammen, og det blir god tid til veiledning underveis og oppsummering etter hvert slipp. Det er ingen konkurranse, så ingen sendes hjem. Dette er et tilbud med lave skuldrer og godt humør. Vi håper at både erfarne og nybegynnere melder seg på for god erfaringsutveksling.

Vi leier felles hytte(r) på Fjellstua på Ørskogfjellet fra fredag til søndag. Frokost, lunsj, snacks samt all drikke alle dager medbringes av den enkelte. Fredag kveld besørger vi enkel mat. Vi regner med at ikke alle kommer samtidig, så det blir anledning til å forsyne seg når det passer den enkelte.

Lørdag blir det felles middag i den store hytta. Vi kårer uhøytidelig dagens viltfinner, fuglebehandler, beste søker (reviering og søksbredde), beste team (samarbeid) og største ramp.

Mer informasjon kommer fortløpende etter påmelding.

Pris for helga (dekker to middager og hytteleie) er kr. 900,- pr. person. Det er valgfritt å bo på hytta, men vi håper så mange som mulig har lyst og anledning.

Vi ber om påmelding innen 20.10.23. Påmelding er bindende.
Oppgi:
Navn på fører
Navn og alder på hund
Telefonnummer
E-postadresse

Påmelding:
Beate Randolfa Kavli
Tlf.: 41320650
tanteb@mimer.no

Relaterte artikler

Meny