Trysil 1 m/CACIT – 19-21 august

Vi har gleden av å ønske velkommen til Trysil 1 m/CACIT i fantastiske Ljørdalen og Gordon Castle 19-21 August 2022!

Forhåpentligvis er pandemien av en slik karakter at årets jaktprøver kan arrangeres uten restriksjoner, for første gang på 3 år!

Prøven er nå åpnet for påmelding, og partilister vil bli publisert kort tid etter påmeldingsfrist.

Vel møtt – håper vi ses!

Opprop:
Vi vil også i år ha opprop til forskjellige tidspunkter.  Opprop vil være på Gordon Castle. Dette vil stå på partilistene frem mot prøven, og følge nedenstående plan:

Fredag Lørdag Søndag
Opprop terreng 1, 3, 5 (Gordon Castle) 08:00 08:00 08:00
Opprop terreng 2, 4 (Gordon Castle) 08:20 08:20 08:20
Premieutdeling VK finale (Gordon Castle) 16:40

Veibeskrivelse Gordon Castle:
Fra Ljørdalen sentrum følges Skårvegen (riksveg 2170) ca 19,6 km nordover.  Sving deretter til venstre inn på Sundløfstuguvegen og følg denne, Gordon Castle ligger i enden av vegen.

Bompenger:
Alle som kjører til Gordon Castle må betale bompenger.  Informasjon om betaling står skiltet langs vegen.  Kontroller vil bli tatt.

Høyfjell:
Prøven har også i år fått tildelt CACIT, og det vil bli 2-dagers VK med kvalifisering på fredag og finale på lørdag.  UK/AK alle dager.

Påmelding:
Påmelding gjøres via “Min side” hos NKK, ordinær påmeldingsfrist er 5. August. Utvidet frist for påmelding vil bli åpnet etter denne dato om prøven ikke er overtegnet.

Regler for refusjon av startkontingent:
Ved trekking av hund fra venteliste innen 7 dager fra prøven starter, gis full refusjon av startkontingenten. Trekking av hund fra venteliste senere enn denne frist, berettiger refusjon med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Deltaker som står på venteliste, har møtt opp ved opprop, men ikke får plass, er også berettiget til refusjon av kontingent med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Det samme gjelder også om deltaker ikke har møtt opp og fortsatt står på venteliste.

Møter ikke hunden til fastsatt tid på prøvestedet, kan startkontingenten ikke kreves tilbakebetalt.

Ved legitimert veterinærattest for hund, egenmelding for hunder med løpetid eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop refunderes startkontingent fratrukket 25% administrasjonsgebyr.

Overnatting:
Det vil være noen begrensede muligheter til å plassere campingvogn, bobil eller telt oppe ved Gordon Castle – men deler av parkeringsplassen vil være reservert for arrangør og deltakerparkering.  Overnatting på hyttene er reservert arrangør.

Ellers er det mulig å leie hytter både på Ljøratunet og andre plasser i Ljørdalen samt plasser for bobil, campingvogn og telt.

Generelt:
De til enhver tid gjeldende regler fra NKK vil være styrende for prøven.

For spørsmål kontakt prøveleder Fredrik Weberg-Larsen på epost: fredrik.weberg.larsen@gmail.com

Vel møtt til jaktprøve i Ljørdalen, vi ses!

Relaterte artikler

Meny