Trysil 1 m/CACIT, 23-25 august

Vi har gleden av å ønske velkommen til Trysil 1 m/CACIT i fantastiske Ljørdalen og Gordon Castle 23-25 August 2024!

Høyfjellsprøven har også i år fått tildelt CACIT, og det vil bli 2-dagers VK med kvalifisering på fredag og finale på lørdag. UK/AK alle dager.

Det vil også bli arrangert skogsfuglprøve alle dager, hvor mange partier vi sender ut vil avhenge litt av både dommere og deltakere. Merk at dette er egen påmelding til skogsfuglprøven.

Påmelding:
Påmelding gjøres via “Min side” hos NKK, ordinær påmeldingsfrist er 8. August. Utvidet frist for påmelding vil bli åpnet etter denne dato om prøven ikke er overtegnet.

Opprop:
Opprop for høyfjellspartiene vil være på Gordon Castle, mens skogspartiene vil være i krysset Skårvegen/Sundløfstuguvegen nede i dalen. Dette vil stå på partilistene frem mot prøven.

Fredag Lørdag Søndag
Opprop høyfjell (Gordon Castle) 08:00 08:00 08:00
Opprop skogspartier (krysset Skårvegen/Sundløfstuguvegen) 08:30 08:30 08:30
Premieutdeling VK finale (Gordon Castle) 16:40

Bompenger:
Alle som kjører til Gordon Castle må betale bompenger. Informasjon om betaling står skiltet langs vegen. Kontroller vil bli tatt.

Regler for refusjon av startkontingent:
Ved trekking av hund fra venteliste berettiger refusjon med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Deltaker som står på venteliste, har møtt opp ved opprop, men ikke får plass, er også berettiget til refusjon av kontingent med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Det samme gjelder også om deltaker ikke har møtt opp og fortsatt står på venteliste.

Møter ikke hunden til fastsatt tid på prøvestedet, kan startkontingenten ikke kreves tilbakebetalt.

Ved legitimert veterinærattest for hund, egenmelding for hunder med løpetid eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop refunderes startkontingent fratrukket 25% administrasjonsgebyr.

Overnatting:
Det vil være noen begrensede muligheter til å plassere campingvogn, bobil eller telt oppe ved Gordon Castle – men deler av parkeringsplassen vil være reservert for arrangør og deltakerparkering. Overnatting på hyttene er reservert arrangør.

Ellers er det mulig å leie hytter både på Ljøratunet og andre plasser i Ljørdalen samt plasser for bobil, campingvogn og telt.

Generelt:
De til enhver tid gjeldende regler fra NKK vil være styrende for prøven.

Prøven er åpnet for påmelding, vel møtt til jaktprøve i Ljørdalen – håper vi ses!

For spørsmål kontakt prøveledelsen på epost: trysil1.2024@gmail.com

Se vårt Facebook arrangement for oppdateringer under prøven:
Trysil 1 m/CACIT

Relaterte artikler

Meny